Your Cart

Comment

All orders are processed in USD. While the content of your cart is currently displayed in CYN, you will checkout using USD at the most current exchange rate.

Out of stock

Some items are no longer available. Your cart has been updated.

Have a discount code?
Coupon code applied will be stored on your account
Subtotal
Discount

This discount code cannot be used in conjunction with other promotional or discounted offer.

Total
Taxes and shipping calculated at checkout
Enjoy Free Express Shipping on orders over $39
USD
You have items in your cart
Cart subtotal
View cart

Folding Storage Boxes Set (3 Pack) 239814

Sale price USD $19.98 Regular price USD $39.99

Buy 2 save 10%
Buy 3 save 20%
View more
Coupons
Buy 2 save 10%
Buy 3 save 20%
Buy 4 save 30%
Buy 5 save 37%

color Translucent

  • Translucent
  • Opaque

Volume Medium - 62L (24*15*16 in)

  • Medium - 62L (24*15*16 in)
  • Large - 100L(30*18*19 in)

Quantity 1 set (3 Boxes)

  • 1 set (3 Boxes)

Order summary

Folding Storage Boxes Set (3 Pack)
19.98
Have a discount code?
Coupon code applied will be stored on your account

Subtotal
Shipping calculated at checkout.

OR

Buy With
Details

👉We provides the following promotions for each customer:Buy More,Save More!

  • Buy Get Free Shipping 
  • Buy 3 Get Extra 20% OFF & Free Shipping
  • BuyGet Extra 30% OFF & Free Shipping

Due to the weight limit of a single express parcel. Therefore, you can only purchase up to 5 sets(15 BOXES) per order, and you will not be able to choose a logistics method if you exceed the limit. If you need to purchase more, please submit your order in multiple orders.

✅ PP plastic material: These boxes are made of high-quality PP plastic. Thickened side pillars are more solid and can withstand 200 pounds.
Completely protected from dust, moths, and moisture. You can store them for a long time without getting dust and moisture. They provide a complete storage solution for your closet/closet needs.

✅Two modes of use: Placement is either with the skylight up, or with the roller shutter up.

Huge capacity: You can easily put winter clothes, quilts and other items in it. Each box is 40cm high and large enough to meet your needs

✅ Multiple Uses: Not just for clothes and toys. They can be stacked together and used as a nightstand or table. It's easy to hide in closets, under beds, side tables, or in corners, on top of closets, on the floor, under tables, under beds, and other places to keep your home looking clean and tidy. Perfect for those infrequently used items and reduces clutter in your home.

Easy to use: transparent flip-top cabinet door makes it easy to take out or put in items. No need to open the box to see the contents inside. Handles open by hand. Two pickup methods to help you easily remove the items you want.

Easy to move . Can be stacked in any combination for easy movement. These boxes are designed with snaps at the top and bottom, allowing multiple boxes to be stacked as needed. The bottom of the box is installed with pulleys, even if the box is full of things, you can easily move it.

✅ Installation in 15 seconds

✅ Size and space. Foldable storage box, save space, unfold when in use, put in storage items, convenient and quick, fold up when not in use, does not occupy indoor space.1.Question:What materials are they made of?
Answer:They are made of environmentally friendly plastic and do not carry any odour.

2.Question:Does it contain a shelf
Answer:Each storage box will come with a center shelf for free.It is removable or mountable.

3.Question:how long did shipping take?What is the shipping cost?
Answer:3-15 days. Different logistics methods take different amounts of time and you can choose according to your needs at the time of checkout.Shipping costs for standard logistics are $5.99(Buy 2 sets free shipping)

4.Question:What's the upper limit to how much these stackable crates can handle?
Answer:They can carry over 300 lbs.They can carry over 300 lbs. You can stack multiple organisers on top of each other.

5.Question:What size is being seen here at video? Large or medium?
Answer:Medium - 62L (24" L x 15" W x 16" H)

6.Question:Does the bottom container come with wheels? Just in case we need to move them without separating them
Answer:Yes, the wheels on the bottom are removable. You can attach or remove them as you see fit.

7.Question:Do you think they seal enough to keep bugs out? We always have an issue with stink bugs.
Answer:Yes, when you close the doors of the storage boxes, they are airtight enough to stop pests getting in.

8.Question:Is there a promo code?
Answer:Buy 2 Get Free Shipping
Buy 3 Get Extra 20% OFF & Free Shipping
Buy 4 Get Extra 30% OFF & Free Shipping
The offer will be automatically validated at the time of checkout.

OUR GUARANTEE

📦 Insured Worldwide Shipping: Each order includes real-time tracking details and insurance coverage in the unlikely event that a package gets lost or stolen in transit.

💰 Money Back Guarantee: If your items arrive damaged or become defective within 30 days of normal usage, we will gladly issue a replacement or refund.

✉️ 24/7 Customer Support: Please only contact us if your query is not answered here: info@enrichoil.com

🔒 Safe & Secure Checkouts: We use state-of-the-art SSL Secure encryption to keep your personal and financial information 100%

    Folding Storage Boxes Set (3 Pack)

    Sale price USD $19.98 Regular price USD $39.99

    View Full Details